
הגיע הזמן שהבגדים שלךיספרו את הסיפור שלך









הסיפור שלי
אני אדר רז, סטייליסטית ויזמית, ומאחורי הסטודיו שלי עומדת אהבה גדולה לאופנה.
המסע שלי התחיל מתוך סקרנות ואהבה לבגדים, אבל עם השנים הבנתי שסטייל הוא הרבה מעבר למה שלובשים. הוא הדרך שבה אנחנו מספרות לעולם מי אנחנו והדרך שבה אנחנו מרגישות עם עצמנו.
החיבור שלי לאיטליה נולד מתוך אהבה לאסתטיקה האיטלקית, הצבע, הטקסטורות, הנשיות, החופש להתלבש והיכולת לשלב בין קלאסי, מתוחכם, נועז ולא מתאמץ.
אני טסה לאיטליה, בוחרת פריטים מיוחדים ומביאה אותם לישראל, אבל מבחינתי העבודה האמיתית מתחילה דווקא כאן. אני מביאה את איטליה לישראל, אבל לפני זה מתרגמת אותה כדי לדייק את הסטייל שלך.
הסטודיו שלי הוא המקום שבו אפשר להגיע, למדוד, להתייעץ ולקבל ממני את כל הדיוק והסטיילינג בדרך לאאוטפיט שעושה לך את הוואו.
אני מאמינה שלא צריך להיראות כמו כולן. להפך. הסטייל האמיתי מתחיל ברגע שאנחנו מעיזות.
והיום, אני שמחה להביא את החוויה הזו גם לכאן לאתר שלי. כאן תוכלי לגלות את הפריטים שאני בוחרת, לרכוש אותם מהבית ולבנות את הסטייל שלך גם מרחוק.
כי בסופו של דבר, אני לא כאן כדי להלביש אותך כמו מישהי אחרת. אני כאן כדי לעזור לך לגלות כמה טוב את יכולה להיראות כשאת פשוט את.